Match Event Zorgassistenten

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dankbare baan in de zorg? Dan is het beroep van zorgassistent misschien wel iets voor jou!

Zorgassistent

Zorgassistent is een nieuwe functie binnen ons ziekenhuis, waarbij je voedingszorg en basiszorg verleent aan de patiënt.

Wat houdt dit precies in?

Bij het verlenen van basiszorg kun je denken aan het helpen van de patiënt met de dagelijkse activiteiten, zoals wassen, aankleden en helpen bij de uiterlijke verzorging. Maar het kan ook zijn dat je de medicatie van de patiënt gaat ophalen, onderzoeksmateriaal naar het laboratorium brengt en zo nodig assisteer je de verpleegkundige.

Bij voedingszorg adviseer je de patiënten over menukeuzes, maak je de maaltijden gebruiksklaar en werk je nauw samen met verpleegkundigen en diëtisten.

Meer informatie

Kom jij naar het Match Event?

Is het beroep van zorgassistent iets voor jou? Op 10 november organiseren we van 10.00 tot 12.45 uur in het ziekenhuis een Match Event om te kijken of er een match is tussen jou en het ziekenhuis.

Tijdens deze dag nemen we je mee achter de schermen in het ziekenhuis en krijg je een kijkje op de verschillende afdelingen waar jij zou kunnen komen te werken, ga je in gesprek met de teamleider en kun je al je vragen stellen aan een recruiter en een zorgassistent (in spe).

Schrijf je in voor het Match Event
2