Open dag - 13 mei 2023

Kom op 13 mei de sfeer proeven binnen het ziekenhuis, want of het een échte match is, merk je pas als je in het ziekenhuis bent.

Ben jij onze nieuwe collega?

Stel al je vragen aan onze medewerkers op het Cathrienplein. Verdiep je tijdens het volgen van een presentatie op de informatiesessie meer in de afdeling en krijg een uniek kijkje achter de schermen tijdens de rondleidingen. Daarnaast kun je rondtoeren op de trackmax, een prijs winnen bij het grote Dokter Bibber spel en leren hoe je een infuus moet prikken.

Aanmelden open dag

Cathrienplein

Op het Cathrienplein vind je kraampjes met medewerkers van diverse afdelingen. Zij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wie je allemaal op het Cathrienplein kunt vinden, zie je in de afbeelding hiernaast.

Ik kom naar de open dag

Informatiesessies

De informatiesessies worden gegeven door medewerkers van de desbetreffende afdeling. Zij vertellen jou meer over de sfeer op de afdeling, welke mogelijkheden er zijn en geven je een impressie van wat je op werkvloer kunt verwachten.

Weet je nog niet helemaal wat je wil?

We organiseren ook algemene sessies over het omscholen naar de zorg, opleiding en loopbaanontwikkeling en het werken bij het Catharina Ziekenhuis. Laat je vooral inspireren door de verschillende mogelijkheden!

 

Aanmelden open dag

Rondleidingen

Om je een uniek kijkje achter de schermen te geven, organiseren we verschillende rondleidingen door het ziekenhuis. Onze vrijwilligers nemen je graag mee op pad en kunnen je van alles vertellen tijdens de rondleiding. Daarnaast vertellen verschillende medewerkers op de afdelingen in het kort wat er zo uniek aan de afdeling is.

Elke 30 minuten start er een nieuwe rondleiding van één uur. Je kunt kiezen uit drie verschillende rondleidingen, namelijk paars, blauw of groen.

Verzeker jezelf van een plekje en meld je aan via onderstaande button.

Aanmelden open dag