Het verhaal van - Kitty

Kitty is al 34 jaar werkzaam bij het archief van het ziekenhuis. Een functie waarbij je zorg draagt over de patiëntendossiers. Een verantwoordelijk en secuur werkje!

Van een schoolverlaters programma naar 34 jaar werkzaam bij het Catharina Ziekenhuis

Kitty is in het Catharina Ziekenhuis begonnen via een schoolverlatersprogramma voor mensen die moeite hadden om aan een baan te komen in het jaar ’77/’78. Het programma duurde één jaar en dit was een topjaar! Na afronding van het programma is Kitty even weggeweest. Ze is tijdelijke projecten gaan oppakken buiten het ziekenhuis. Zo werkte ze bijvoorbeeld in de planning bij een verwarmingsbedrijf en verzorgde ze het huishouden bij ouderen.

Dit werk heeft ze ongeveer 8 jaar gedaan totdat ze een vacature bij het Catharina tegenkwam als archiefmedewerker. Ze aarzelde niet en heeft meteen gesolliciteerd. Waarom? ‘’Het was een fijne werkgever, de sfeer was er goed, leuke collega’s en het werk beviel goed. En als je andere banen en werkgevers hebt gehad weet je ook hoe het anders kan en wat je niet fijn vindt’’. Daarnaast had Kitty behoefte aan wat meer vastigheid. Spijt heeft ze nooit gehad van deze keuze, want ondertussen werkt ze alweer 34 jaar binnen het archief en gaat ze nooit met tegenzin naar haar werk. Na haar pensioen, zou ze misschien nog wel een paar uur willen komen werken om vakanties op te vullen of om vrijwilligerswerk te doen!

Vacatures

Een PSV-fan door weer en wind

Kitty woont in Eindhoven, samen met haar twee poezen, Nala en Simba. In haar vrije tijd gaat ze elke week aquajoggen met een vast clubje en is ze daarnaast bij elke thuiswedstrijd van PSV te vinden. Gezellig vooraf borrelen met de vaste supporters die ze daar tegenkomt en achteraf nog om de wedstrijd af te sluiten.

Werken bij logistiek
Video thumbnail
2