Werken bij Catharina

Jij zoekt uitdaging in je werk en wil jezelf continu verbeteren en ontwikkelen. Jij verwacht niet alleen het hoogst haalbare van jezelf, maar ook van collega’s. Daarom is de uitdaging van de complexe zorg binnen het Catharina Ziekenhuis jou op het lijf geschreven. Wij bieden ruimte voor jouw ambities, ontwikkeling en groei. Jij zoekt een baan voor het leven. En kiest daarom voor het Catharina Ziekenhuis.

Voor elkaar klaar staan

De zorg zit in je hart en werken met mensen zit diepgeworteld in jouw vezels. Tegelijkertijd ben jij constant op zoek naar uitdaging en ontwikkeling. Jij redt levens. En maakt je eigen dromen waar.

Werken in een team vind jij waardevol. Voor elkaar klaar staan, vind jij niet meer dan normaal. Je leert van jouw collega’s, krijgt inlevingsvermogen voor elkaars werk en kunt lachen en huilen om wat er op een werkdag gebeurt. Samen wordt het verschil gemaakt en gaan jullie tot het uiterste. Jij bent gedreven door het leven.

Onze kracht en gedrevenheid

De verpleegkundigen, OK-medewerkers, chirurgen en het schoonmaakteam: al onze collega’s hebben één ding gemeen: ze bezitten het krachtige DNA van het Catharina Ziekenhuis. Met dezelfde drive en ambitie gaan zij iedere dag naar hun werk toe.

Innoverende mentaliteit

Binnen het Catharina Ziekenhuis zijn we constant bezig met innoveren en groeien. Zo leveren we de beste zorg voor onze patiënten. We blinken uit in:

De focus bij het Catharina Ziekenhuis ligt op innoveren en gedreven je vak uitvoeren. Met deze gemeenschappelijke passie weten onze collega’s elkaar te vinden. Ze praten met elkaar over de beste zorgverlening voor onze patiënten en ondersteunen elkaar wanneer het wat lastiger wordt. Natuurlijk vinden ze elkaar ook tijdens een gezellige borrel.

Werken met en voor elkaar

Jij wilt leren van anderen. Dat snappen we bij het Catharina Ziekenhuis. Daarom krijg je bij ons de kans om met collega’s van een andere afdeling mee te kijken. Het zorgt voor meer inzicht, verbondenheid en inlevingsvermogen. Kom in aanraking met verschillende specialisaties en word geïnspireerd om verder te kijken.

Waar ligt jouw kracht? Daar haken we op in. Klinisch redeneren is jou bijvoorbeeld op het lijf geschreven terwijl jouw collega liever het team aanstuurt. En de ander weer mensen coacht. Zo stellen we een ijzersterk team samen.

Elke uitdaging aangaan

Stilstaan is er in de zorg niet bij. Elke uitdaging in het Catharina Ziekenhuis pak jij met beide handen aan. Jij wilt immers blijven leren en je talenten ontdekken en daarom zorgen wij voor diversiteit in jouw baan. Omdat wij een topklinisch opleidingsziekenhuis zijn, krijg jij de kans volop door te groeien en te doen waar jij het meeste plezier en kracht uithaalt. Voor jezelf en voor de patiënten.

Catharina als werkgever

Jij ziet jezelf al staan op onze werkvloer met een hartslag die een tandje sneller slaat door alle bedrijvigheid om je heen. Patiënten die je nodig hebben en collega’s die vragen om hulp. Voordat je start is het goed om te weten wat het Catharina Ziekenhuis jou biedt als werkgever. Een paar praktische zaken:

  • Arbeidsvoorwaarden conform de cao-ziekenhuizen.
  • Een salaris passend bij jouw functie en ervaring volgens FWG-niveaus met vele extra’s zoals een eindejaarsuitkering, onregelmatigheidstoeslag en gratis deelname aan onze Sterk in je Werk activiteiten.
  • Het Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden waarin je als medewerker een deel van de huidige arbeidsvoorwaarden zoals verlofdagen omruilt voor andere arbeidsvoorwaarden zoals een vergoeding voor een fiets.
  • Korting op zorgverzekeraars CZ en VGZ.
  • Opleidings- en innovatiemogelijkheden.

Beter worden in beter maken

Werken bij het Catharina Ziekenhuis betekent ook bezig zijn met het verbeteren van de zorg. Die drive heb jij. En de mogelijkheden bieden wij. Naast dat wij een topklinisch ziekenhuis zijn, doen we onderzoek naar betere zorg voor onze patiënten. We werken voor onze wetenschappelijke onderzoeken op nationaal en internationaal niveau samen met Eindhoven MedTech Innovation Center en andere toonaangevende ziekenhuizen en universiteiten.  

Daarnaast vragen we onze mensen altijd kritisch te kijken naar hun eigen werk. Waarom voer je een behandeling uit? Kan het efficiënter? Werkt het beleid optimaal? Dit koppelen we aan elkaar terug. Niet alleen om processen op de werkvloer efficiënter te maken, maar vooral om nóg betere zorg te verlenen.

2